Primrose

Primrose

Primrose Pharma staat voor 100% natuurlijke producten die volgens een unieke extractiemethode een oplossing met een therapeutische meerwaarde bieden bij de meest frequent voorkomende eerstelijnskwalen bij volwassenen en kinderen.

Visie

IN HARMONIE MET DE NATUUR

Alle fytotherapieproducten van Primrose zijn samengesteld uit grondstoffen van 100% natuurlijke oorsprong. Omdat we de natuurlijke ontwikkeling van onze flora willen instandhouden, werken we zoveel mogelijk met bioproducten.

FAIR TRADE

We streven naar absolute eerlijkheid bij het aangaan van handelsovereenkomsten. Via ethisch verantwoorde acties laten we ons bedrijf groeien en bloeien. Daarom werken we enkel met partners die zich hiervoor engageren en die onze visie ondersteunen en uitdragen.

Kwaliteit

Onze productie voldoet aan strenge Europese kwaliteitsnormen (GAP, GMP, GDP en HACCP). Wij blijven onze producten perfectioneren, van ontwikkeling tot distributie.

Bovendien zijn onze voedingssupplementen niet alleen efficiënt en snelwerkend, ze zijn ook compleet veilig.

De Primrose-producten bevatten geen toegevoegde suikers. Dat maakt ze geschikt voor diabetespatiënten, maar ook voor kinderen. En omdat we geen kleur- of smaakstoffen gebruiken, absorbeert uw lichaam optimaal de actieve moleculen. Nog een voordeel: de producten zijn vrij van gevaarlijke neveneffecten.

Ontdek meer