Etixx

Etixx

Etixx Sports Nutrition is ontwikkeld met, en wordt gebruikt door atleten die behoren tot de absolute wereldtop.

Onze missie is om optimale sport prestaties te ondersteunen door de ontwikkeling van een volledig productgamma van unieke, innovatieve formules, gemaakt met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing.

Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding

Visie

Etixx werd opgericht in 2009. Het was van meet af aan onze bedoeling als bedrijf om atleten te ondersteunen voor, tijdens en na hun prestaties. Daarom creëerden we een groot aanbod uitgekiende, gebalanceerde voedingsproducten en supplementen aangepast aan de noden van al wie met overtuiging aan sport doet, professioneel, als amateur, of gewoon, voor het plezier.

De meeste traditionele supplementenmerken zagen het levenslicht in de wereld van fitness, gewichtheffen en power training. Daardoor zijn ze vaak gericht op fysiek zichtbare resultaten, zonder veel aandacht voor het feit of het hele plaatje voor de atleet klopt: of hij zich algemeen goed in zijn vel voelt.

 

Etixx is anders: wij benaderen onze activiteiten puur vanuit een wetenschappelijk standpunt, met een focus op de gezondheid en het welbehagen van de sporter. Dat doen we door samen te werken met een gevarieerd team van specialisten uit verschillende sectoren zoals biochemici, medische specialisten (bijv. sportartsen en kinesisten), biomedische wetenschappers, farmacologen en topsporters van wereldklasse.

Kwaliteit

Onze voedingsproducten en supplementen op punt stellen vraagt veel nauwgezette planning, ontwikkeling en tests, zowel in onze laboratoria als op het veld of onderweg (of waar onze sporters ook actief zijn).

Een werkwijze waar we pal achter staan, want het is zo dat we de topkwaliteit van onze producten kunnen garanderen. En die kwaliteit ligt aan de basis van het respect en de erkenning die we door de jaren heen verworven hebben in de professionele sportwereld.

 

Ontdek meer