Calxplus

Calxplus

Calx-Plus is een voedingssupplement dat alle essentiële elementen (Calcium, Vitamine D, Vitamine K) bevat om het calciumverlies dat tot bot-deficiëntie (osteoporose) leidt, tegen te gaan.

Calx-Plus is het enige calcium supplement in de vorm van een lekkere toffee met chocolade, vanille of sinaasappel smaak zonder suiker.

Waarden

We geloven dat vele effecten van ziekten die zich ontwikkelen bij mensen met de tijd kan worden verminderd door op jonge leeftijd een geschikte aanvulling van supplementen te beginnen te nemen. Op jonge leeftijd beginnen en gezond blijven is van essentieel belang en dat is de reden waarom we ernaar streven om onze producten zo aangenaam mogelijk te maken om op een dagelijkse basis in te nemen.

Onze formules worden ontwikkeld met behulp van de bevindingen van de meest recente medische studies gepubliceerd in toonaangevende medische tijdschriften door gerenommeerde artsen en onderzoekers.

Kwaliteit

  • Onze productie faciliteit is bekroond met de hoogste kwaliteitscertificeringen zoals ISO 9001, BRC, IFS en GMP
  • De ingrediënten waarmee we werken zijn van de beste kwaliteit en omvatten: Callebaut chocolade massa, natuurlijke vanille, Duitse cacao, natuurlijke sinaasappel en gemicroniseerde calcium
  • Kleine productie partijen en onafhankelijke laboratorium testen zorgen ervoor dat de juiste niveaus van alle ingrediënten consequent worden gehandhaafd
Ontdek meer