Over Ceres

Ontstaan

 

Ceres Pharma werd in de zomer van 2017 opgericht als overkoepelende firma van de bestaande vennootschappen Pharco Innovations, Etixx Sports, Primrose Pharma en Calx Plus en is actief in de branche van de voorschriftvrije producten (OTC of over the counter). Het bedrijf is in handen van investeerder Marc Coucke en CEO Mario Debel en heeft de intenties te groeien door de ontwikkeling van de eigen portfolio en overnames.

Missie

Innovatie, welzijn en gezondheid

Een goede gezondheid is onze eerste zorg. Daarom zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen.

In onze zoektocht naar innoverende producten willen we een integere en betrouwbare partner zijn die doelgericht te werk gaat in lijn met onze vaste waarden.

 

Doorgedreven onderzoek

Een multidisciplinair team samengesteld uit artsen, apothekers en onze onderzoekers, ontwikkelt producten die het resultaat zijn van de meest recente wetenschappelijke inzichten op vlak van nutritherapie en fytotherapie. De focus ligt op het leveren van een belangrijke bijdrage aan welzijn en gezondheid.

 

Kwaliteit

Strenge productieprocessen en hoge eisen

Iedere stap in de ontwikkeling wordt aan de nodige procedures onderworpen om fouten te vermijden en een betrouwbaar product af te leveren. GMP (= Good Manufacturing Practice) is voor ons een diep verankerd en standaard streven zodat de producten die we afleveren steeds veilig te gebruiken zijn.

Klinische studies

We hanteren de hoogst mogelijke normen. Doorgedreven klinische studies met onze producten leveren het bewijs van doeltreffendheid en therapeutische onschadelijkheid (geen bijwerkingen).

Onze ervaring in ontwikkeling en verkoop van medische hulpmiddelen en hoogtechnologische voedingssupplementen staat daarbij garant voor een eenduidig positief resultaat.